[OL]4you na

Můj koronatime: Tomáš Rousek

Usměvavého Tomáše běžně potkáte v obleku v NH Collection Olomouc Congress hotelu, kde působí přes 10 let. Z toho skoro osm let hotel vede a za svou práci získává spousty ocenění. Když ho nepotkáte v hotelu, potkáte ho třeba na tenisovém kurtu. Jak se změnily Tomášovy dny, co teď nosí místo obleku a jaké novinky v "enháčku" chystají, čtěte v rozhovoru níže.

Můj koronatime: Tomáš Rousek
Tomáš Rousek v pracovním

Moje ráno je: 

Vstávám každý den kolem půl osmé. V pondělí, středu a pátek si dám lehkou snídani a pak vyrazím do kanceláře. V úterý a čtvrtek si jdu ráno zaběhat a snídám až poté... Víkendová rána jsou individuální.  

Co teď nosím nejčastěji: 

Šortky a tepláky. /smích/ 

Obědy vařím/ objednávám:

Vaříme a hodně. Já osobně velmi rád vařím, takže to, co mě baví a byl na to čas v minulosti jen o víkendech, si mohu v této době užít po celý týden. Nejvíce miluji uvařit a pak se sejít se svou ženou a dětmi u společné večeře. Vždy za doprovodu nějakého dobrého vína.       

Sport: 

Dvakrát týdně běhám a teď se již konečně můžu věnovat také tenisu. 

Co mi chybí v karanténě nejvíc: 

Svoboda, cestování, má skvělá práce, přátelé, kultura a návštěva restaurací. Vlastně je toho dost. Na druhou stranu jsem v tomto období přišel na několik věcí, které rozhodně přenesu i do svého dalšího života a doby po karanténě. 

Právě čtu/poslouchám podcast od: 

Stručná historie času od Stephena Hawkinga/Chris Rea. 

Za co teď nejvíc utrácím:

Za kvalitní suroviny pro mé vaření, dobré víno a potřeby mých dětí.

Nejvíc se těším na: 

Až opět otevřu hotel, na setkání s rodinou, přáteli a našimi hosty. 

Práce: 

Už se jí nemohu dočkat! Hodně se toho nyní v mém businessu změní. A my chceme být připraveni. Pro následující období chystáme pro naše zákazníky několik atraktivních pobytových balíčků. Ať již wellness či sportovní balíčky pro páry, tak rodinné pobyty s opravdu širokou nabídkou služeb. V našich restauracích chceme podávat jednoduché, čerstvé pokrmy, které jsou rychlé na přípravu a výhradně z lokálních produktů. Neopomeneme dětské menu, či sofistikovanější nabídků take away produktů. V měsíci červnu zahájíme dlohodobě plánovanou přístavbu hotelu. Bude se jednat o designovou restauraci s open kitchen, která bude sloužit především návštěvníkům společenských akcí, plesů a kongresů, které se konají v prostorách našeho krásného hotelu. Věříme, že tato investice, v součtu s faktem, že náš vítězný tým se nijak výrazně nemění ani v těchto těžkých dobách, bude obrovským přínosem pro všechny naše hosty. Bude to samá výzva...                     

reklama