Jaro a grilování k sobě patří. A grilování v dobré společnosti slibuje ještě o level hlubší zážitek. Přesně na takový lákají pořadatelé Jarního grilování za účasti zpěváka Petra Bende a moderátorky Evy Decastelo.
Tým šefkuchaře Mirka Fojtíka připraví speciality v otevřené kuchyni, na venkovním grilu pak i BBQ speciality. Návštěvníky čeká welcome drink, bufet, hovězí z Jižní Ameriky, vepřové Duroc z USA, ryby a mořské plody převážně z oblasti Faerských ostrovů. Tomu bude odpovídat i předkrmový a salátový bufet a cukrářská kreace cukrářky Aničky.
Chybět nebude pochopitelně ani živá hudba, tombola o atraktivní ceny, degustace exkluzivních vín z vinařství Springer a také osobní setkání s Petrem Bende nebo Evou Decastelo.
Jarní grilování se uskuteční 28. dubna od 19:00 v restauraci Ventana Nh Collection Olomouc Congress. Vstupenky stojí 990 korun a rezervaci je možné provádět na e-mailu l.slota@nh-hotels.com, nebo na telefonu 725 117 055.